23 Eylül 2013 Pazartesi

Rönesans inşaat insan kaynakları


Rönesans inşaatta çalışmak istiyorsanız yazımızdan rönesans inşaat firmasının insan kaynakları departmanının yaptığı açıklamayı okuyabilir ve ardından iş başvurusu yapabilirsiniz.

Aşağıda insan kaynakları politikası bulunmaktadır.

Çalışanların görevlerini özveri ve bağlılıkla kendilerinden beklenenin üstünde bir performans ile yerine getirmeleri, Rönesans Holding’in başarısını şekillendirmektedir.


Rönesans Holding, sürdürülebilir başarısını ve rekabet gücünü çalışanlarının tecrübesine ve çeşitliliğine borçludur. Farklı eğitimsel ve mesleki geçmişten gelen cinsiyet ve etnik olarak çeşitliliğe sahip Rönesans çalışanları; deneyimleri, yetkinlikleri, fikirleri ve bireysel özellikleriyle, müşterilere kolayca farklı bakış açıları sunabilmektedir.


İnsan Kaynakları, Rönesans Holding için yüksek önceliğe sahiptir. Öncelikli görevi çalışanların kariyer gelişimlerini takip edip desteklemek ve şirket kültürüne uyumlu yetenekli ve çalışkan kişileri şirkete kazandırmaktır. Şirket genelinde tüm birimler ve yöneticiler koordineli çalışarak, İK departmanının şirketin başarılı bir biçimde büyümesi için gerekli gördüğü tüm düzenlemeleri desteklemektedir.


Rönesans’ın insan kaynakları politikası temelde “doğru işe doğru kişileri yerleştirerek mümkün olan en yüksek performansı elde etmek” ilkesi üzerine kuruludur.

Son derece yetenekli, motivasyonu yüksek çalışanların istihdamı ve çalışanlarla kurulan güçlü iletişim ağı şirketin temel yönetim prensiplerinden biridir.


İşe alma, şirket içi eğitim ve geliştirme, terfi ve emeklilik konularında çalışanlara karşı her zaman eşit davranılmakta ve onların görüşleri de dikkate alınarak programlar oluşturulmaktadır.


Çalışanlar, şirketin tüm iş süreçleri ile ilgili düşüncelerini ve önerilerini yöneticilerle sık sık paylaşmaları için teşvik edilmektedir. Üst düzey yöneticiler, çalışanları belirli periyotlarda ziyaret etmekte ve görüşmeler yapmaktadır. Böylece çalışanlar tüm geri bildirimler için sıklıkla fırsat bulmaktadır.

http://www.ozgecmis.gen.tr/ronesans-insaat-is-basvurusu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder