31 Ağustos 2013 Cumartesi

Etkili CV Nasıl Hazırlanır?


Etkili CV Hazırlamak için en önemli taraf işin tanımıdır.

Bir aday yaptığı işi ayrıntılı ve net bir şekilde tanımlaması gerekir. Basit bir iki cümleyle değil, net bir şekilde anlatması lazım. Hakim olduğu işi tanımlaması gerekir,... bu yazının devamı ; Etkili CV Nasıl Hazırlanır? başlıklı yazımızdadır.

CV Hazırlarken Sık Yapılan Hatalar!


[caption id="attachment_1103" align="alignnone" width="150"] Özgeçmiş Örneği[/caption]

Bu gayet ciddi bir konudur ve özgeçmişte yaptığınız hatalar sizi zor durumlara sokar.  Neler yazmanız ve neleri yazmamanız gerektiği aslında çok... bu yazının devamı ; CV Hazırlarken Sık Yapılan Hatalar! başlıklı yazımızdadır.

ODTÜ Öğretim Üyesi Alımı 2013


T.C. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda Anabilim Dalı itibariyle unvanı belirtilen birimlerine öğretim üyesi alınacaktır. Profesör ve Doçentler daimi statüde görev yapacaklardır.

BAŞVURACAK... bu yazının devamı ; ODTÜ Öğretim Üyesi Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

30 Ağustos 2013 Cuma

2014 Yılında Hangi Bankalar Personel Alımı Yapacak?

Türkiye’de bulunan bankalar 2014 yılında da büyümeyi sürdürüyorlar. Türkiye’nin önde gelen bankaları bu yıl sınav ve mülakatla kaç yeni personel almayı hedefliyor? Hangi banka hangi pozisyona kaç personel alacak? İşte banka banka alınacak personel listesi

Buraya ==> 2014 yılında personel alacak bankalar linkine tıklayarak 2014 yılında hangi bankaların personel alacağına dair haberimizi okuyabilirsiniz.

Van Yüzüncü Yıl Üniv. Öğretim Üyesi Alımı 2013


T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜGÜ'NDEN

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince aşağıda unvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara öğretim uyesı alınacaktır, ilgililerin;

a)... bu yazının devamı ; Van Yüzüncü Yıl Üniv. Öğretim Üyesi Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

29 Ağustos 2013 Perşembe

Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı İşçi Alımı 2013


Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı 12 elektronik, 4 mekatronik, 3 doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat, 11 otomotiv teknolojisi, 8 makine teknikeri, 42 makine teknolojisi, 10 elektrik, 19 uçak gövde motor, 9 motor teknolojisi, 11 uçak... bu yazının devamı ; Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı İşçi Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

27 Ağustos 2013 Salı

TEİAŞ müfettiş yardımcısı alımı 2013



Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü TeftişKurulu Başkanlığı’na Giriş Sınavı ile Elektrik ve Elektrik-Elektronik Mühendisi5 Müfettiş Yardımcısı alınacaktır.

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Türkiye... bu yazının devamı ; TEİAŞ müfettiş yardımcısı alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

SGK Müfettiş Yardımcısı Alımı 2013


SGK 50 hukuk, iktisadi ve idari bilimler, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, 5 tıp, 5 eczacılık, 5 endüstri, işletme, yazılım, elektronik, elektrik elektronik ve bilgisayar mühendisliği mezunu toplam 65 müfettiş yardımcısı alacak.
1-... bu yazının devamı ; SGK Müfettiş Yardımcısı Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

26 Ağustos 2013 Pazartesi

İş Görüşmesi Çeşitleri


[caption id="attachment_676" align="alignnone" width="150"] Özgeçmiş[/caption]

İş görüşmeleri yapılış şekillerine ve katılımcı sayısına göre farklılık gösterirler. Genel olarak en sık rastlanan görüşme şekilleri şunlardır:

1.... bu yazının devamı ; İş Görüşmesi Çeşitleri başlıklı yazımızdadır.

Adana İş İlanları 2013


Adana İş İlanlarına ulaşmak için hemen dilediğiniz ilana tıklayıp iş başvurusu yapabilirsiniz.
Adana'da oturan aynı zamanda iş arayan vatandaşlarımız için aşağıda güncel olan Adana iş ilanlarını listeledik. Dilediğinize başvuru... bu yazının devamı ; Adana İş İlanları 2013 başlıklı yazımızdadır.

23 Ağustos 2013 Cuma

İş Görüşmesi Nasıl Yapılır?


Çok basit ve zararsızmış gibi görünen aşağıdaki 2 soruya vereceğiniz yanıt, saatlerce bazen de günlerce süren mülakat sürecinin aslında en belirleyici sorularıdır ve bu süreç e-ticaret sektörü için de diğer sektörlerde olduğu... bu yazının devamı ; İş Görüşmesi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızdadır.

Maliye Uzman Yardımcısı Alımı 2013


[caption id="attachment_2516" align="alignnone" width="150"] memur[/caption]
Maliye Uzman Yardımcısı Alımı Yapacak!
I- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER:

Maliye Bakanlığı merkez teşkilatında yer alan Başkanlık, Genel Müdürlük ve Müstakil... bu yazının devamı ; Maliye Uzman Yardımcısı Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

22 Ağustos 2013 Perşembe

ÖSYM Sözleşmeli Uzman Personel Alımı 2013


YERLİ SÖZLEŞMELİ UZMAN PERSONEL GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 17/2/2011 tarihli ve 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunun6 ncı... bu yazının devamı ; ÖSYM Sözleşmeli Uzman Personel Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

19 Ağustos 2013 Pazartesi

CV Örnekleri


Yaygın CV olarak adlandırılan bir özgeçmiş, bir özgeçmiş daha ayrıntılı özet, (iki veya daha fazla sayfa) bir daha uzundur. Bir öğrenim ve akademik arka plan özeti, yanı sıra eğitim ve araştırma deneyimi, yayınlar, sunumlar, ödül,... bu yazının devamı ; CV Örnekleri başlıklı yazımızdadır.

Kimler Polis Olabilir?


2013 YILI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARI GİRİŞ SINAVLARI
Polis Meslek Yüksekokulları; Emniyet Teşkilatının "Polis Memuru" ihtiyacını karşılamak üzere ön lisans düzeyinde eğitim-öğretim yapan, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı... bu yazının devamı ; Kimler Polis Olabilir? başlıklı yazımızdadır.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman yardımcısı alımı 2013


BİLİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI
1. Genel Bilgiler

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile Bilişim Uzman Yardımcısı alınacaktır.

Genel İdare... bu yazının devamı ; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman yardımcısı alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettiş yardımcısı alımı 2013


GÜMRÜK VE TİCARET MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI YAPACAK!
Gümrük veTicaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Genel İdare Hizmetlerisınıfından 8 inci ve 9 uncu dereceli kadrolara atama yapmak üzere yazılı vesözlü sınavla... bu yazının devamı ; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettiş yardımcısı alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

18 Ağustos 2013 Pazar

TCDD Makinist Alımı 2013


TCDD Makinist Alımı 2013

Her zaman olduğu gibi TCDD 2013 – 2014 yılları arasında da makinist alımı yapmayı planlıyor. Bu yazımızda eğer TCDD belirttiğimiz yıllar arasında makinist alımı yapıyorsa o alım hakkında bilgi vereceğiz.

TCDD... bu yazının devamı ; TCDD Makinist Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

Superonline İş Başvurusu 2013


[caption id="attachment_948" align="alignnone" width="208"] Superonline[/caption]

Superonline’da çalışmak ister misiniz? Superonline iş başvurusu ve Superonline personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Superonline... bu yazının devamı ; Superonline İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

Turkcell İş Başvurusu 2013


[caption id="attachment_944" align="alignnone" width="166"] Turkcell[/caption]

Turkcell’de çalışmak ister misiniz? Turkcell iş başvurusu ve Turkcell personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Turkcell insan kaynaklarını... bu yazının devamı ; Turkcell İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı 2013


ORMAN VE SU İŞLERİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI YAPACAK!
14 Ağustos 2013 tarihli ve 28735sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Orman ve Su İşleriUzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Duyurusu başlıklı ilanımızın 2 inci ve 3 üncü paragrafları... bu yazının devamı ; Orman ve Su İşleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Sağlık Denetçi Yardımcısı Alımı 2013


SAĞLIK DENETÇİ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
I. GENELBİLGİLER

T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Denetim Hizmetleri Daire Başkanlığına 8 eczacılık fakültesi, 2 biyomühendislik/genetikbiyo mühendislik,... bu yazının devamı ; Sağlık Denetçi Yardımcısı Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Memurlar nasıl kıdem tazminatı alır?


Memurların emeklilik tazminat gösterge rakamlarının artırılacağı haberinin müjdesini sizlerde paylaşmıştık. Peki işten atılan memurlar nasıl kıdem tazminatı alacak?
2.5 milyon memurun beklediği haber geldi. Başbakanlık'a sunulan... bu yazının devamı ; Memurlar nasıl kıdem tazminatı alır? başlıklı yazımızdadır.

11 Ağustos 2013 Pazar

2 bin vergi müfettiş yardımcısı alınacak!



VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

I- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER:

- Sınavı Açan Birim: Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı - Atama Yapılacak Kadro Unvanı... bu yazının devamı ; 2 bin vergi müfettiş yardımcısı alınacak! başlıklı yazımızdadır.

9 Ağustos 2013 Cuma

Maliye Bakanlığı 1500 Personel Alımı Yapacak!


T.C. MALİYE BAKANLIĞI

VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI

VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

I- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER:

- Sınavı Açan Birim : Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

- Atama... bu yazının devamı ; Maliye Bakanlığı 1500 Personel Alımı Yapacak! başlıklı yazımızdadır.

5 Ağustos 2013 Pazartesi

1500 Vergi Müfettiş Yardımcısı Alınacak!


VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI

VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

 

I- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER:

- Sınavı Açan Birim : Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

- Atama Yapılacak... bu yazının devamı ; 1500 Vergi Müfettiş Yardımcısı Alınacak! başlıklı yazımızdadır.

Türkiye Kalkınma Bankası uzman yardımcısı alımı 2013


UZMAN YARDIMCISIGİRİŞ SINAV İLANI

GENELBİLGİLER

Bankamız ilkolarak 1877 sayılı Yetki Kanunu kapsamında, 27.11.1975 tarih ve 13 sayılı KanunHükmünde Kararname ile tüzel kişiliğe sahip anonim şirket şeklinde ve özelhukuk hükümlerine... bu yazının devamı ; Türkiye Kalkınma Bankası uzman yardımcısı alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

1 Ağustos 2013 Perşembe

TSE Engelli Personel Alımı 2013


ENGELLİ PERSONEL ALIM İLANI

Enstitümüze, engelli personel kontenjanları dahilinde merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, aşağıdaki tabloda öğrenim düzeyi ve sayıları ile görev yerleri belirtilen toplam 18 adet memur unvanlı... bu yazının devamı ; TSE Engelli Personel Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı


Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Elemanı arıyor! Sizde Kırıkkale Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmak istiyorsanız aşağıdaki ilan detaylarını inceleyip iş başvurusu yapabilirsiniz.



Üniversite
Kadro Türü
Kadro... bu yazının devamı ; Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı başlıklı yazımızdadır.

Orman Muhafaza memuru alımı 2013


Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında, 3234 Sayılı Orman Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak... bu yazının devamı ; Orman Muhafaza memuru alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

İş güvenliği uzmanlığı eğitimi - Sık sorulan sorular


İş Güvenliği Uzmanlığı ile ilgili merak edilenler,bilmek istediklerini gibi paylaşımların hepsini bu yazıda yapacağız.
1. İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI KİMDİR ?
İş Sağlığı ve Güvenli konusunda , eğitim almış ve gerekli sınavlardan... bu yazının devamı ; İş güvenliği uzmanlığı eğitimi – Sık sorulan sorular başlıklı yazımızdadır.