27 Temmuz 2013 Cumartesi

Bim iş başvurusu 2013


[caption id="attachment_22" align="alignnone" width="90"] bim[/caption]

Bim'de çalışmak ister misiniz? Bim süpermarketlerinde iş ve kariyer imkanlarından faydalanmak isteyen bireyler aşağıdan Bim süpermarketine iş başvurusu yapabilir. Bim'de... bu yazının devamı ; Bim iş başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

Çevre Koleji İş Başvurusu 2013


Çevre Koleji'nde çalışmak ister misiniz? Çevre Koleji iş başvurusu ve Çevre Koleji personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Çevre Koleji insan kaynaklarınıaraştırdık. Çevre Koleji iş başvurusu yapmak için... bu yazının devamı ; Çevre Koleji İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

23 Temmuz 2013 Salı

Crowne Plaza İş Başvurusu


İstanbul'un hızla gelişmekte olan bölgelerinden Pendik Kurtköy'de dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri olan Intercontinental Hotels Group bünyesindeki otelimizCrowne Plaza İstanbul Asia'da  “Order Taker” pozisyonunda istihdam edilmek... bu yazının devamı ; Crowne Plaza İş Başvurusu başlıklı yazımızdadır.

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Tüm sorgulama işlemleri tek bir yerde


Artık tüm sorgulama işlemlerinizi çok daha basit. E-devlet sorgulama işlemleriniz online olarak, ssk – sgk sorgulama ve benzeri tüm sorgulamalarla birlikte tümünü yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden imkan verilen sorgulama işlemleri artık... bu yazının devamı ; Tüm sorgulama işlemleri tek bir yerde başlıklı yazımızdadır.

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Kipaş Holding İş Başvurusu 2013



Kipaş Holding’te çalışmak ister misiniz? Kipaş Holding iş başvurusu ve Kipaş Holding personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Kipaş Holding insan kaynaklarını araştırdık. Kipaş Holding iş başvurusu... bu yazının devamı ; Kipaş Holding İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

ETİ İş Başvurusu 2013


[caption id="attachment_346" align="alignnone" width="158"] Eti[/caption]

ETİ'de çalışmak ister misiniz? ETİ  iş başvurusu ve ETİ  personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Eti  insan kaynaklarını araştırdık.... bu yazının devamı ; ETİ İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

14 Temmuz 2013 Pazar

2013 Zabıta Alımları


Yeni yılda da belediyelerin zabıta ihtiyaçları artacaktır. İhtiyaç artınca zabıta atamalarının da en yakın zamanda yapılması beklenmektedir.

Bu yılda açıklanan bir yazıya göre zabıta atamaları KPSS sonuçlarına göre belirlenecek.... bu yazının devamı ; 2013 Zabıta Alımları başlıklı yazımızdadır.

TRT İş Başvurusu 2013


TRT'de  çalışmak ister misiniz? TRT iş başvurusu ve TRT personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için TRT insan kaynaklarını araştırdık. TRT iş başvurusu yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

1... bu yazının devamı ; TRT İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Adana Gündoğdu Koleji İş Başvurusu


[caption id="attachment_2842" align="alignnone" width="150"] gündoğdu koleji[/caption]

Adana'da bulunan Gündoğdu kolejinde çalışmak için aşağıdaki iş ilanlarını inceleyip başvuru yapabilirsiniz.

Pozisyon Adı Şirket Adı Şehir/Ülke... bu yazının devamı ; Adana Gündoğdu Koleji İş Başvurusu başlıklı yazımızdadır.

11 Temmuz 2013 Perşembe

Türk Hava Yolları İş Başvurusu 2013


[caption id="attachment_176" align="alignnone" width="114"] Türk Hava Yolları[/caption]

THY'de çalışmak ister misiniz? THY iş başvurusu ve THY personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için THY insan kaynaklarını araştırdık.... bu yazının devamı ; Türk Hava Yolları İş Başvurusu 2013 başlıklı yazımızdadır.

9 Temmuz 2013 Salı

Bilfen Koleji İş Başvurusu


[caption id="attachment_2838" align="alignnone" width="150"] bilfen[/caption]

Bilfen Koleji'nde çalışmak ister misiniz? Bilfen Koleji iş başvurusu ve Bilfen Koleji personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Bilfen... bu yazının devamı ; Bilfen Koleji İş Başvurusu başlıklı yazımızdadır.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Personel Alımı 2013


Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda çalışmak ister misiniz? Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu iş başvurusu ve Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu personel alımları hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmanız için Sosyal... bu yazının devamı ; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Personel Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

Özgeçmiş Örnekleri


Özgeçmiş Önemi
Günümüzde iş başvurusu yaparken olmazsa olmazlardan özgeçmiş örnekleri oluşturmak kimi zaman işkence haline geliyor. Kimi zaman başvurulan işe göre özgeçmiş örnekleri düzenini değişik verdiğinizde değişik/olumlu... bu yazının devamı ; Özgeçmiş Örnekleri başlıklı yazımızdadır.

6 Temmuz 2013 Cumartesi

THY Hostes Alımı 2013


[caption id="attachment_2795" align="alignnone" width="150"] hostes[/caption]

Türk Hava Yollarında hostes olarak çalışmak isteyen kişiler haberimizden bilgi alabilir. Aslında hostes olarak çalışmak sanıldığı kadarda kolay bir iş değildir.... bu yazının devamı ; THY Hostes Alımı 2013 başlıklı yazımızdadır.

CV Örnekleri


CV Önemi
Günümüzde iş başvurusu yaparken olmazsa olmazlardan cv örnekleri oluşturmak kimi zaman işkence haline geliyor. Kimi zaman başvurulan işe göre cv örnekleri düzenini değişik verdiğinizde değişik/olumlu sonuçlar alınabiliyor. Bu... bu yazının devamı ; CV Örnekleri başlıklı yazımızdadır.

Adıyaman Havalimanı İş İlanları


[caption id="attachment_2579" align="alignnone" width="150"] havaalanı[/caption]

Adıyaman Havalimanında çalışmak isteyen kişiler aşağıdan açık pozisyonları takip edebilir ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilir.
Havaalanlarında çalışmak... bu yazının devamı ; Adıyaman Havalimanı İş İlanları başlıklı yazımızdadır.

Adana Havalimanı İş İlanları


[caption id="attachment_2579" align="alignnone" width="150"] havaalanı[/caption]

Adana Havalimanında çalışmak isteyen kişiler aşağıdan açık pozisyonları takip edebilir ve güncel iş ilanlarına başvuru yapabilir.

Havaalanlarında çalışmak... bu yazının devamı ; Adana Havalimanı İş İlanları başlıklı yazımızdadır.

5 Temmuz 2013 Cuma

Veteriner maaşları ne kadar?


%THUMB% [caption id="attachment_1940" align="alignnone" width="150"] Veteriner Hekimliği[/caption]

 

Ortalama bir veteriner maaşı büyük ölçüde veterinerin kapasitesine ve kabiliyetine bağlıdır. Ayrıca işyerinin bulunduğu yere göre de değişebilmektedir.... bu yazının devamı ; Veteriner maaşları ne kadar? başlıklı yazımızdadır.

İşten çıkış görüşmeleri…


İnsan Kaynakları, işten ayrılan çalışanlarla... bu yazının devamı ; İşten çıkış görüşmeleri… başlıklı yazımızdadır.

3 Temmuz 2013 Çarşamba

Kamuya Memur Alımı 2013

memur


Kamuya görevlendirilmek üzere yaklaşık 5 bin 60 personel alınacak.Yeni memur alımı kararı Cumhurbaşkanı Gül’ün mahkemelerin ihtisaslaşmasını öngören yasayı onaylamasıyla gelişti. Bu yasa kapsamında Adalet Bakanlığı’na 5 Bin yeni memur alınacak.


6460 sayılı “Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”, Cumhurbaşkanı Abdullah Gültarafından onaylandı. Bu bağlamda birden fazla dairesi bulunan büyük adliyelerdeki hukuk mahkemelerine gelen dosyaların, dava konularına göre tevzi edilerek mahkemelerin uzmanlaşmasını öngörüyor. Bu nedenle yeni memur ihtiyacı doğuyor.


Mahkemeler İhtisaslaşmasıyla Neler Değişecek! 


Yeni kanunla mahkemelerde büyük değişiklikler yaşanacak. Davanın esastan reddi veya kabulünü içeren kesin bozmaya uyularak verilen kararların önceki bozmayı ortadan kaldıracak şekilde yeniden bozulması üzerine, alt derece mahkemesince verilen kararın temyiz edilmesi halinde inceleme, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu’nca yapılacak.


Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, mesken olarak gösterilen gayrimenkulün bağımsız bölümlerinde, kat maliklerinin iznine gerek kalmadan avukatlık, serbest muhasebeci mali müşavirlik veya yeminli mali müşavirlik faaliyetinde bulunulabilecek.


Aynı yargı çevresinde birden fazla idare veya vergi mahkemesinin faaliyet gösterdiği hallerde, ihtisaslaşmanın sağlanması amacıyla gelen işlerin yoğunluğu ve niteliği dikkate alınarak, mahkemeler arasındaki iş bölümü Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nca (HSYK) belirlenebilecek. Bu kararlar Resmi Gazete‘de yayımlanacak. Mahkemeler, tevzi edilen davalara bakmak zorunda olacak.


HSYK, birden fazla idare veya vergi mahkemesi kurulması halinde 6 ay içinde mahkemeler arasındaki iş bölümüne tarih belirterek karar verecek. Mahkemeler o tarihe kadar açılmış olan davaları bulundukları mahkemelerde görmeye devam oedecek.


Hakim ve savcıların uyuşmazlık çözüm yöntemleri değerlendirmeleri mesleki başarılarının değerlendirilmesini etkileyecek. Böylece, ilgili kanunlardaki “sulh” veya “arabuluculuk” hükümlerini etkin uygulanacak. Bu durumda hakim ve savcılar alternatif uyuşmazlık çözüm yolları aramaya teşvik ediliyor.


Yurtdışında görevlendirilen hakim ve savcılar, diğerlerine sağlanan hak, ödenek ve imkanlar ile kira yardımından yararlandırılacak.


Adalet Bakanlığı’na 5 Bin Personel Alınacak 


Daha önceki yasa kapsamında mahkemeye gelen dosyalar, sayısal anlamda tevzi ediliyordu. Ancak şimdi aynı mahkemenin numaralandırılan daireleri arasında, dava konularına göre paylaştırılacak. Bu durumda, birden fazla dairesi bulunan bazı büyük adliyelerdeki hukuk mahkemelerine gelen dosyalar, konularına göre ayrılarak uzmanlaşan mahkemeler oluşturulacak. Bu nedenle yeni memurlara ihtiyaç olacak.


Buna göre, iş durumuna göre, hukuk mahkemelerinin birden fazla dairesi oluşturulabilecek. Numaralandırılan daireler, HSYK tarafından gelen işlerin yoğunluğu ve niteliği dikkate alınarak belirlenebilecek.


Daireler, tevzi edilen davalara bakmak zorunda olacak. Bu durumda, mahkeme, HSYK kararı gereği kendisine tevzi edilen dosya hakkında, mahkemenin başka bir dairesine bakılmak üzere gönderemeyecek. Ancak, aynı yerdeki hukuk mahkemeleri arasında görevsizlik ya da yetkisizlik kararı verilmesine herhangi bir engel olmayacak.


Bu durumda kanuna aykırı olarak eğitim kurumu açan veya işleten kişilere verilen hapis cezası verilmeyecek. Buna göre, TCK’nın, “kanuna aykırı olarak eğitim kurumu açan veya işleten kişilere verilen üç aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilmesini” öngören maddesi yürürlükten kalkıyor.


Adalet Bakanlığı’na, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin 60 personel alınacak. Adalet Bakanlığı tarafından memur alımı ile ilgili ilan yayınlandığı anda sizlerle hemen buradan paylaşacağız.



Kamuya Memur Alımı 2013

MarkAntalya İş Başvurusu

markantalya


Markantalya iş ilanlarını bu sayfadan takip edebilirsiniz. Antalya’da oturan vatandaşlarımızın bileceği üzere eski otogarın olduğu yere MarkAntalya alışveriş mağazası(avm) yapılmaktadır.


Bitmek üzere olan avm içerisinde açılacak olan diğer tüm firmalar yeni personel alımları gerçekleştirecek. Bunların içinde Zara, LC Waikiki, Mc Donald’s, Burger King ve dahası var.


Sizde bu fırsatı değerlendirip Antalya’nın en merkezi avmsi olan MarkAntalya iş başvurusu yapmak için sayfamızı takip edin. Şimdilik size iletişim bilgilerini verelim.


Avm’ Hakkında Tüm Bilgi İçin +90 [ 0212 ] 324 52 22


MarkAntalya Resmi Sitesi : http://markantalya.com/



MarkAntalya İş Başvurusu

Hasta Kabul İş İlanları

hasta kabul


Sağlık hizmeti veren kurum ve kuruluşlarda, hasta giriş/çıkış işlemlerini, hastanın tedavi ve poliklinik hizmetleri sürecindeki dokümantasyon işlemlerini evrak ve bilgisayar ortamında kayıt altına alan, arşivleyen kişidir.


Güncel hasta kabul iş ilanlarını sayfamızdan takip edebilirsiniz.  Eskiden adı tıbbi sekreterlik olan hasta kabul sektöründe birçok kişi işe alınacak. Aşağıdaki tıbbi sekreterlik/hasta kabul iş ilanlarından dilediğinize başvurabilirsiniz.


Buradan güncel iş ilanlarına göz atabilirsiniz.



Hasta Kabul İş İlanları

2 Temmuz 2013 Salı

Güncel iş ilanları sitesi

Güncel iş ilanlarını takip edebileceğiniz bir web sitesini önereceğim. Tam bu site tarzında cv örneklerine de yer vermiş bunun yanında güncel iş ilanları da yayınlıyor. Güvenlik alımları, memur alımları ve iş haberleri de mevcut. Birçok mesleğinde maaşları hakkında bilgiler yayınlamışlar.. Güncel iş ilanlarını takip edebileceğiniz kategorisi burası: http://ozgecmis.gen.tr/category/is-basvurulari