4 Haziran 2013 Salı

Polaris Ayakkabı İş Başvurusu 2013


Polaris ayakkabının temelleri 1960’larda küçük bir atölyede Gaziantep’te atıldı. Ziylan Grup bünyesinde bir marka olarak ayakkabı mağazacılığı zinciri haline geldi. Türkiye’nin dört bir yanında alışveriş merkezleri ve seçkin caddelerde faaliyetlerini sürdüren Polaris Ayakkabı  bugün 1400’den fazla elemanıyla dev bir zincir haline geldi. Polaris Ayakkabı Türkiye genelinde 140 mağazasıyla perakende ayakkabı sektöründe markalaşarak hizmetlerini sürdürüyor.


Polaris Ayakkabı ortopedik kadın, erkek, çocuk ayakkabı koleksiyonları, Ziylan grup bünyesinde imal edilen markalar ve ithal edilen markalı ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir.  Ziylan Grup’un %60’ını oluşturan Polaris Ayakkabı yurt dışında da aranan marka olmayı başarmıştır.


Ayakkabı sektörünün popüler markası Polaris Ayakkabı yeni çalışma arkadaşları arıyor. Polaris mağazalar zincirlerinde görevlendirilmek üzere farklı lokasyonlarda, çeşiiitli pozisyonlar için elemanlar alınacaktır. Bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen Polaris Ayakkabı Mağazalarında görevlendirmek üzere en başta Kasiyerler, Satış Danışmanları, mağaza sorumluları, mağaza müdürleri aramaktadır. Polaris Ayakkabı İş Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. 


En az lise mezunu, tercihen yüksekokul veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, perakende sektöründe tecrübeli, konsantrasyon, dikkat ve gözlem becerisine sahip, Esnek çalışma saatlerine uyumlu personel alınacaktır. Diğer açık pozisyonları incelemek ve başvuru yapmak içintıklayınız.



Polaris Ayakkabı İş Başvurusu 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder