5 Haziran 2013 Çarşamba

Orman Bakanlığı 1064 personel alacak

Orman Bakanlığıbu yıl almayıplanladığımemurları KPSSile belirleyecek. Orman BakanlığıKPSS ile 1064 personel alacak.Orman Bakanlığı2013 yılı memuralımı ile ilgiliduyuruyu yayımladı. Bakanlık bünyesinde görev almak isteyen adaylarınbaşvuru koşullarını ve personel listesini dikkatle incelemeleri gerekmektedir.


Orman ve Su İşleri Bakanlığımız ile bağlı kuruluşlarımıza 2013 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS B Grubu bin 64 personel alacak.


Orman ve Su İşleri Bakanlığımız ile bağlı kuruluşlarına 2013 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS B Grubu (Açıktan Atama) yoluyla1064 personel alınacak. Bakanlık personel listesi kurumda çalışmak isteyen adaylara kolaylık olması için aşağıda ekte verilmiştir. Orman Bakanlığı iş başvuruları ÖSYM’ye yapılacak olup ÖSYM tarafından yayınlanacak olan kılavuzda detaylı branş şartlarını yer almaktadır. Bu şartlarıtaşıyan adaylar tercih işlemlerini yine ÖSYM’ye yapacaklar ve ona göre yerleştirileceklerdir. Ayrıca Bakanlığımıza uzman yardımcısı Orman Genel Müdürlüğü’ne de Orman Muhafaza Memuru alınacak olup bu konudaki açıklama daha sonra yapılacaktır. Sayın Bakanımız Prof. Dr.Veysel EROĞLU tüm adaylara başarı, sağlık ve mutluluklar diler. Bakanlığımıza ait kadroları tercih etmeniz Orman ve Su İşleri mensuplarınımemnun edecektir.



Orman Bakanlığı 1064 personel alacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder